Keresés:
E-mail •  Boltjaink •  Elérhetőségek
 
 
Könyv kategóriák

Kiemelt partnerünk:

  
 
 

Kép Kép


Kép Kép


Kép Kép


Kép Kép


Kép Kép


Kép Kép

 

Garancia


A nyomdai hibás, illetve szállítás alatt megsérült könyvekért a Holló és Társa Könyvkereskedelmi Kft. garanciát vállal, ami azt jelenti, hogy az Ön által vásárolt termékeket a bejelentést követő 5 munkanapon belül díjmenetesen kicseréljük. Kérjük ebben az esetben a hibás terméket és az ahhoz tartozó számlát a mi költségünkre visszajuttatni szíveskedjék.

Nyomdahibás vagy sérül termékek esetén kérjük vegye fel a kapcsolatot kollegánkkal:

82/416-944
hollobook@hollobooks.hu

Vagy személyesen az alábbi címen:
Holló és Társa Kft.
7400 Kaposvár
Múzeum u. 2.


Amennyiben az átvett könyv nyomdahibás vagy nem megfelelő minőségű a vásárló az alábbi lehetőségek közül választhat:
- csere (ez esetben a könyvet az Ön kérésére egy azonos című hibátlan példányra cseréljük)
- vételár visszatérítés (a vásárlónak joga van a vásárlást követő 8 napon belül elállni a vásárlástól, ez esetben a visszaküldött könyv vételárat 30 napon belül visszatérítjük)
- javítás (abban az esetben ha a javítás költsége nem haladja meg a könyv vételárának 50 %-át a vásárló kérheti, hogy a Holló és Társa Kft a tőle vásárolt könyvet saját költségén javítassa meg)
- árcsökkentés (amennyiben a megvásárolt könyvvel kapcsolatban minőségi kifogás merül fel a vásárló élhet azzal a jogával, hogy a kiszállított könyvet csökkentett áron vásárolja meg)

A megrendelt áruk kézhezvételétől számított 8 munkanapon belül a vásárlónak joga van elállni vásárlási szándékától. Ebben az esetben az Ön által rendelt könyvek árát a Holló és Társa Kft. 30 napon belül visszajutatja Önnek, az áruk visszaküldésének költsége ilyen esetben a vevőt terheli.


Tel: 82/416-944  •  E-mail •  Boltjaink •  Elérhetőségek .